Tristan krijgt les van Tom Wolfs

Plaats voor nieuwe klarinetleerlingen

Harmoniecorps Tuindorp heeft ruimte voor nieuwe klarinetleerlingen op de dinsdagavond in het repetitiegebouw aan de Druivenstraat 35.

De klarinetlessen worden gegeven door twee professionele docenten, Tom Wolfs en Sophie Schreurs. Van Tom en Sophie leer je alles wat nodig is om je instrument goed te bespelen. Uiteraard leer je door veel te oefenen de juiste blaas- en vingertechniek. Maar daarnaast leer je ook hoe je een goed riet selecteert of bewerkt, welk mondstuk je het best kunt gebruiken en hoe je je instrument onderhoudt. Te veel om op te noemen dus.

De klarinetlessen zijn voor jong en oud, beginnend en gevorderd. Dus denk je erover om klarinet te gaan spelen? Of wil je je kinderen laten kennismaken met de klarinet? Je hebt ooit gespeeld en wilt dit weer gaan oppakken? Dan is dit het moment om contact op te nemen!

HCT kan een klarinet in bruikleen geven voor de lessen, je hoeft deze dus niet meteen aan te schaffen. Afhankelijk van je niveau kun je al snel gaan kennismaken met het samenspelen met andere muzikanten in het opleidingsorkest of grote orkest van HCT.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met leerlingencoÓ§rdinator Ingrid Mandjes (opleiding@harmoniecorps.nl) of secretaris Jan Verberne (secretaris@harmoniecorps.nl), tel. (020) 633 71 79.

Kijk op de website www.harmoniecorpstuindorp.nl voor meer informatie of loop gewoon eens binnen op een repetitieavond. De koffie staat klaar!

nl_NL