Blokfluitles in Amsterdam Noord

Blokfluitlessen in amsterdam noord

Regelmatig start er in Tuindorp Oostzaan weer een nieuwe serie blokfluitlessen, die verzorgd worden door Harmoniecorps Tuindorp. De lessen zijn bestemd voor kinderen vanaf 10 jaar. De lessen vinden elke dinsdagmiddag plaats (geplande tijd: vanaf 17.00 uur, locatie: De Rank, Druivenstraat 35) onder leiding van de professionele docente Rosanne van Bers of Sophie Schreurs. De blokfluit is nog altijd het ideale instrument om je muzikale carrière te beginnen. Je leert noten lezen, samen zingen en je kunt al snel een liedje spelen. Je krijgt een blokfluit en lesboek in bruikleen van de vereniging.

Prijs: € 40,- voor 10 lessen.

Blokfluitles voor kinderen van alle leeftijden!

  • groepslessen blokfluit voor kinderen van 8-10
  • groepslessen blokfluit voor kinderen van 10-12
  • individuele lessen dwarsfluit of klarinet (vanaf 8 jaar)

 

De lessen worden gegeven door een professionele docent.

In de lessen blokfluit leren de kinderen daadwerkelijk zelf een instrument te bespelen. Ze leren noten lezen, leren wat ritme en melodie is en krijgen een eigen blokfluit om ook thuis te kunnen oefenen. De blokfluit is nog altijd bij uitstek het instrument om de basisbeginselen te leren van muziek maken.

Wie na de blokfluit verder wil kan een blaasinstrument leren bespelen dat wordt gebruikt in de harmonie. De klarinet bijvoorbeeld, is voor een harmonie wat de viool is voor een symfonieorkest: het belangrijkste instrument dat vrijwel altijd de melodie speelt – en je kunt er nooit genoeg van hebben. De individuele lessen zijn in eerste instantie gericht op klarinet en dwarsfluit, maar ook lessen op andere blaasinstrumenten (en slagwerk) zijn mogelijk.

Doe mee en start NU met je verdere muzikale leven!

Gebruik de contactpagina voor meer informatie of aanmelding.

nl_NL