Blokfluitles in Tuindorp Oostzaan en Amsterdam Noord

Blokfluitles

Blokfluitlessen in Tuindorp Oostzaan

Eerdaags begint er in Tuindorp Oostzaan weer een nieuwe serie blokfluitlessen, die gegeven worden door Harmoniecorps Tuindorp, de plaatselijke muziekvereniging. De lessen zijn bestemd voor kinderen vanaf 10 jaar. De lessen vinden elke dinsdagmiddag plaats (geplande tijd: van 17.00 tot 18.00 uur, geplande locatie: De Rank, Druivenstraat 35) onder leiding van de professionele docente/fluitiste Rosanne van Bers. De blokfluit is nog altijd het ideale instrument om je muzikale carrière te beginnen. Je leert noten lezen, samen zingen, en kunt al snel een liedje spelen. Je krijgt een blokfluit en lesboek in bruikleen.

Prijs: € 25,- voor 10 lessen.

Blokfluitles voor kinderen van alle leeftijden!

  • groepslessen blokfluit voor kinderen van 8-10 o.l.v. Rosanne van Bers
  • groepslessen blokfluit voor kinderen van 10-12 o.l.v. Rosanne van Bers
  • individuele lessen dwarsfluit of klarinet (vanaf 8 jaar)

De lessen worden gegeven door professionele docenten.

In de lessen blokfluit leren de kinderen daadwerkelijk zelf een instrument te bespelen. Ze leren noten lezen, leren wat ritme en melodie is en krijgen een eigen blokfluit om ook thuis te kunnen oefenen. De blokfluit is nog altijd bij uitstek het instrument om de basisbeginselen te leren van zelf muziek maken.

Wie na de blokfluit verder wil kan een blaasinstrument leren bespelen dat wordt gebruikt in de harmonie. De klarinet is voor een harmonie wat de viool is voor een symfonieorkest: het belangrijkste instrument dat vrijwel altijd de melodie speelt – en je kunt er nooit genoeg van hebben. De individuele lessen zijn in eerste instantie gericht op klarinet en dwarsfluit, maar in overleg zijn ook lessen op andere blaasinstrumenten (en slagwerk) mogelijk.

Doe mee en start NU met je verdere muzikale leven!

e-mail: opleiding@harmoniecorps.nl of bel 075-6315038 (Ingrid Mandjes)