Trompet- en Hoornles

Het Kopercollectief

Logo-kopercollectiefIn samenwerking met het Kopercollectief verzorgt Harmoniecorps Tuindorp lessen op de koperinstrumenten Trompet en Hoorn. De lessen vinden plaats op de leslocaties van het Kopercollectief. De lessen worden verzorgd door de professionele docenten Gerard Kleijn en Ingrid Deen.

Wat ga je leren?

Van Gerard of Ingrid leer je alles wat nodig is om je instrument goed te bespelen. Uiteraard leer je door veel te oefenen de juiste blaas- en vingertechniek. Maar daarnaast leer je ook hoe je je instrument onderhoudt.

Afhankelijk van je niveau, kun je al snel gaan kennismaken met het samenspelen met anderen muzikanten in het opleidingsorkest of grote orkest van HCT.

Lessen voor jong en oud

De lessen zijn voor jong en oud, van beginnend tot (ver)gevorderd! Iedereen kan namelijk deze mooie instrumentn leren bespelen. En kun je al een aardig nootje wegblazen? Onze koperkanjers hebben je nog heel wat te leren!

Heb je nog geen instrument?

Ook dat is geen probleem. Als lid van HCT kun je een instrument gratis in bruikleen krijgen!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van lessen in combinatie met een lidmaatschap? Neem dan contact op met HCT of kom langs op dinsdagavond. Tot ca. 21.15 kun je altijd vrijblijvend binnen lopen. E-mailen kan naar opleiding@harmoniecorps.nl.