Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert

28 mei 2016 : 20:00

€ 10

Bestel tickets

Op 28 mei is het zover: ons voorjaarsconcert in De KunstGreep in Oostzaan!

Dit jaar met gastzangeres, bekend uit diverse musicals en theaterstukken: Esmée Dekker.

Op het programma onder meer filmmuziek uit The Rock, de overbekende melodieën uit Cats, swing- en Latin muziek. Zoals altijd een gevarieerd programma!

Over Esmée Dekker:

Esmée Dekker studeert op dit moment aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater te Amsterdam. Zij kreeg les van onder anderen Frank Sanders, Harry van Rijthoven, Lieneke le Roux, Trudy de Jong, Doris Baten, Ivo Chundro, Frederick de Groot, Tetske van Ossenwaarden en Peter Faber en volgde masterclasses bij Jimmy Hutchinson, Willemijn Verkaik en Dirkjan Jansen en Joost de Jong.

Esmée vertolkte vier jaar lang verschillende hoofdrollen bij Fanwork theaterschool. Tijdens haar opleiding speelde Esmée in de stukken Daar zitten we dan geregisseerd door Bas Groenenberg en Je had er moeten zijn geregisseerd door Ara Halici. Samen met de gehele Frank Sanders Akademie heeft ze onder leiding van Frank Sanders in Carré opgetreden. Dit seizoen was Esmée naast Heerlijk Duurt Het Langst ook te zien in de musical De Jantjes van De Graaf & Cornelissen Producties.

Esmée danst selectie vanaf dat ze vier jaar oud was, waarbij ze vaak aan wedstrijden mee deed. Verder heeft ze in het DeLaMar theater gedanst met het Amsterdam Brass Orkest samen met jazz danser Kenneth D. Ard die veel op Broadway te zien was. Daarnaast is Esmée backing zangeres in de band van Jamai Loman en heeft ze opgetreden bij de Toppers in Concert in de Arena.

Bron: http://www.heerlijkduurthetlangst.nl/voorstelling/personen/cast/esmee-dekker

 

Bestel tickets

Gegevens

Datum:
28 mei 2016
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 10

Locatie

Theater De Kunstgreep Oostzaan
Kerkbuurt 4
Oostzaan, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
nl_NLNederlands

Ledenpagina