• Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert Zaandam

18 december 2015 : 20:00

Kerstconcert Harmoniecorps Tuindorp 2015

Dit jaar voor het eerst niet één maar twee uitvoeringen van ons kerstconcert. Beide keren zijn gratis toegankelijk, dus je kunt ook naar allebei!

We beginnen op vrijdagavond 18 december in de Maria Magdalenakerk op Het Kalf in Zaandam. We doen het nog een keer over op zondagmiddag 20 december in onze vertrouwde thuishaven: De Bethelkerk aan het Plejadenplein in Amsterdam. Zoals altijd brengen we een gevarieerd en sfeervol programma, dat zeker niet alleen uit kerstmuziek bestaat. Wat dacht je van Hotel California, Frank Sinatra en Ragon Falez? Ook laten we weer horen wat onze individuele muzikanten in huis hebben met het solostuk voor saxofoon “Tango” van Albeniz.

Screen Shot 12-04-15 at 05.18 PM

Het aantal parkeerplaatsen op ’t Kalf zelf is helaas heel summier. Maar in de woonwijk direct achter het kerkhof zijn ook parkeerplaatsen. Je moet ze alleen wel even weten te vinden. Op de plattegrond zie je hoe u deze parkeerplaatsen aan de ‘Lastdrager’ en ‘De Oude Zwan’ vanaf het Kalf te bereiken zijn(zie stippellijnen). Als je daar een plekje voor de auto hebt gevonden kan je via een voetpad (zie pijl) links om de kerk heen lopen.

Datum:
18 december 2015