Default title

Kerstconcert 2018 Amsterdam

23 december : 14:30 - 17:00

Ook dit jaar zijn er weer twee edities van ons kerstconcert: vrijdag 21 december in de Maria Magdalenakerk in Zaandam en zondag 23 december in de Bethelkerk in thuishaven Tuindorp, Amsterdam-Noord. Beide concerten zijn zoals gewoonlijk gratis toegankelijk, onder andere mogelijk gemaakt door ondersteuning van het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en Stadsdeel Noord. Zie voor de tijdstippen de Agenda. Op het programma staan o.a. het indrukwekkende Het verhaal van Anne Frank, de virtuoze altsaxsolo Fantaisie, het voor de hoornsectie uitdagende Morning Song en het spectaculaire The best of Earth, Wind & Fire. Uiteraard ontbreekt de nodige kerstmuziek niet, met ruimte voor samenzang.

Mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunsten en Gemeente Amsterdam

Datum:
Tijd: