Corona updates

update augustus 2020:

We mogen weer! Op 18 augustus hebben we de repetities hervat. Het opleidingsorkest repeteert gewoon weer elke week op de normale tijden.

Het grote orkest is opgesplitst in hout en koper. Het volledige orkest past helaas niet in de repetitieruimte als we de regels in acht nemen. Hout repeteert in de even weken, koper in de oneven weken.

repetitie van de houtsectie

update mei 2020:

Nu we niet meer mogen samenkomen om muziek te maken, zoeken we andere manieren om toch met elkaar bezig te blijven. Onderstaand zie je de playlist met de resultaten hiervan. Geniet ervan!

#musicneverstops #stayhealthy #stayhome #corona #covid-19

UPDATE april 2020:

Door de beperkende maatregelen zijn wij genoodzaakt ons voorjaarsconcert te annuleren. Ook zullen wij niet aanwezig zijn op de 4 mei herdenking.

Ook Harmoniecorps Tuindorp heeft de repetities voorlopig stilgelegd vanwege het COVID-19 virus. Uiteraard hopen we zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. In de tussentijd oefenen we lekker thuis. Ook de klarinetlessen van Tom Wolfs gaan door via Skype!

Ook wij moeten er aan geloven: thuis zitten. We missen de muziek!Gelukkig wonen sommige leden samen in een huis en…

Geplaatst door Harmoniecorps Tuindorp op Zondag 22 maart 2020